Η Εταιρεία μας, EVELIN CARS, ξεκίνησε στο χώρο των ενοικιάσεων το 1988. Ιδρύθηκε από αγάπη για τη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο. Από τότε μέχρι και σήμερα δίνει ένα δυναμικό παρόν στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας στην Σάμο με γνώμονα την ασφάλεια σας.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε με την εμπειρία μας και σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον να βρούμε το σωστό αυτοκίνητο ή την μοτοσικλέτα που θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα τις ομορφιές του νησιού μας. Όλα τα αυτοκίνητα μας είναι καινούρια,άριστα συντηρημένα και διαθέτουν A/C και ηχοσύστημα. Απέχουμε μόλις μερικά μέτρα από το αεροδρόμιο.

Παρέχουμε δωρεάν και άμεση παράδοση και παραλαβή Αυτοκίνητων και Μοτοσικλετών στο Αεροδρόμιο στο Λιμάνι και στα ξενοδοχεία του νησιού μας, έχουμε 24ωρο σέρβις και οδική βοήθεια. Μέρος της δουλείας μας είναι να κάνουμε την διαμονή σας αλλα κυρίως την μετακινησή σας ευχάριστη και άνετη.
Το γραφείο μας παρέχει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα για όλη την Σάμο. Ενοικίαση αυτοκινήτου με τους καλύτερους όρους και τις πιο συμφέρουσες τιμές. Κύρια φροντίδα μας είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες και η συνεχής υποστήριξή.

Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι απόλυτως ασφαλή και πραγματοποιούμε συνεχούς ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουμε ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι. Παρέχουμε επίσης μεικτή ασφάλεια ή ασφάλεια κλοπής σε περίπτωση που εσείς το ζητήσετε.

Μαζί με κάθε μας όχημα μπορείτε να έχετε και πολλά έξτρα μερικά απο τα οποία είναι δωρεάν. Αν έχετε μικρά παιδιά έχουμε παιδικά ή βρεφικά καθισματα, καθίσματα boster, GPS για να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα χαθείτε και πολλά άλλα!