ΟΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

 • ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
  ON LINE με πιστωτική κάρτα, με κατάθεση σε τραπεζα ή στο καταστημα με την έναρξης της ενοικίασης με μετρητά.

 • ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ:
  Για τις κατηγορίες A,B, ελάχιστο όριο ηλικίας 21 χρόνια, Για την κατηγορία C ελάχιστο όριο ηλικίας 23 χρόνια και για όλες τις άλλες κατηγορίες 25 χρόνια. Η άδεια οδήγησής του να είναι Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε.) Ή Διεθνής (για χώρες εκτός Ε.Ε.). Για όλες τις κατηγορίες ο μισθωτής πρέπει να παρουσιάσει μια πιστωτική κάρτα αποδεκτή από την εταιρία EVELIN.

 • Σημείωση: Μετά την λήξη της συμφωνηθείσας μίσθωσης, η EVELIN επιτρέπει στον ενοικιαστή μια περίοδο χάρητος για την επιστροφή του αυτοκινήτου έως 29 λεπτά χωρίς καμιά επιβάρυνση. Μετά την πάροδο της παραπάνω περιοδού χάρητος ο ενοικιαστής θα χρεώνεται κατ' ελάχιστον με το κόστος μιας επιπλέον ημέρας.

 • ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ:
  Ημερήσια χρέωση 2€ για κάθε επιπλέον οδηγό.

 • ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ:
  Δωρεάν

 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ:
  Πληρώνετε από τον μισθωτή.

 • ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ:
  Σε περίπτωση που το οχημα κατά την επιστροφη δεν εχει την ιδια ποσοτητα καυσιμων που ειχε κατά την παραλαβη θα υπαρξει χρεωση €10, πλέον του κόστους της καταναλωθείσας βενζίνης. Σε περιπτωση παραλαβης από ξενοδοχειο και σε περιπτωση αρνησης αναπληρωσης καυσιμου το ποσο αυτο θα παρακρατειται από την πιστωτικη καρτα.

 • ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ:
  Δωρεάν, Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση.

 • ΠΛΟΗΓΟΣ – GPS:
  Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση και με χρέωση ημερησίως.

 • ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:
  Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης, ή, μεγαλύτερης κατηγορίας.

 • ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ:
  Αλλαγή σε κράτηση μπορεί να γίνει μέσω της «ακύρωσης/τροποποίησης κράτησης» στο www.evelin.gr Αλλαγή σε κράτηση συνεπάγεται και υπολογισμός της τιμής εκ νέου, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα οχημάτων, τις τιμές που ισχύουν την στιγμή εκείνη, το σταθμό επιστροφής κτλ.

 • ΑΚΥΡΩΣΗ, ΚΡΑΤΗΣΗΣ , ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ:
  Σε προπληρωμένες κρατήσεις δεν θα υπάρξει χρέωση αν η ακύρωση γίνει μέχρι και 15 ημερες πριν την έναρξη της ενοικίασης. Σε αντίθετη περίπτωση θα κρατηθεί το ποσό της προκαταβολής. Σε περίπτωση μη εμφάνισης κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου θα κρατηθεί επίσης το ποσό της προκαταβολής.

  ΠΡΟΩΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
  Σε περίπτωση επιστροφής του αυτοκινήτου νωρίτερα από την ημερομηνία που εμφανίζεται στην κράτηση ο πελάτης επιβαρύνεται τις μερες χρησης του οχηματος + 50 € επιπλέον + φ.π.α

 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ:
  Κάθε παραλαβή / παράδοση λιμάνι Καρλόβασι χρεώνετε με € 20, λιμανι Βαθυ με €10 κατόπιν συννενοήσεως με το γραφείο μας.

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ:
  Δεν επιτρέπονται

 • ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ:
  Δεν επιτρέπονται

 • ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ:
  Όλα τα προστιμα και συνεπειες από διοικητικες κυρωσεις επιβαρυνουν τον μισθωτη.

 • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
  ΠΑΡΕΧΕΤΕ 24ώρη εξυπηρέτηση μέσω της εταιρίας ενοικίασης EVELIN

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Όλοι οι ενοικιαστές των οχημάτων είναι ασφαλισμένοι για πυρκαγιά, κλοπή και ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο, τραυματισμό & υλικές ζημιές.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ:
Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την EVELIN οδηγοί αυτοκινήτων απαλλάσσονται για ζημιές του ενοικιαζομένου αυτοκινήτου από φωτιά και κλοπής και είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Και οι 2 καλύψεις υπόκεινται στου γενικούς όρους του συμβολαίου της EVELIN με την Ασφαλιστική της εταιρεία.


ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ (CDW):
Η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα μπορεί να περιοριστεί, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ, στην ελάχιστη χρέωση των:
- A,B class 550€
- C,D class 750€
- Diesel, Automatic class 1000€
- Jeep Kia Sportage 1000€
- Mini Bus 1000€
ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ :
Τέλη ακινητοποίηση ( για χαμένα κέρδη ενώ το αυτοκίνητο επισκευάζετε και δεν μπορεί να ενοικιαστή)
Χρέωση για τέλη ρυμούλκησης που προκύπτουν από βλάβη η ατύχημα.
Χρέωση που συνδέονται με το κλείδωμα του οδηγού έξω από το ενοικιαζόμενο η χάσιμο του κλειδιού.
ΕΞΟΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ:
Ο οδηγός χρεώνεται €15 σε περίπτωση ατυχήματος, υπαιτιότητάς του. Το ποσό αυτό δεν επιστρέφεται.

Σημείωση: Ο ενοικιαστής μπορεί να αγοράσει την πλήρη ασφάλεια εφόσον είναι απο 25 - 70 ετών.

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (FDW) ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

Μη Τέλη ακινητοποίηση ( για χαμένα κέρδη ενώ το αυτοκίνητο επισκευάζετε και δεν μπορεί να ενοικιαστή) Μη Χρέωση για τέλη ρυμούλκησης που προκύπτουν από βλάβη η ατύχημα.
Ο ενοικιαστής δεν έχει ευθύνη αγοράζοντας πλήρη κάλυψη ασφάλεια (FDW).
Ασφάλεια οδηγού & συνοδηγού
Ασφάλεια προς τρίτους
Ασφάλεια κλοπής & πυρκαγιάς
Πλήρη ασφάλεια χωρίς ποσό συμετοχής.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ FDW:

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ & ναρκωτικων, μη κανονική χρήση του αυτοκίνητο, παραβίαση STOP, παραβίαση φωτεινού σηματοδότη, παράβαση του κώδικα ΚΟΚ, ζημιών στο κάτω μέρος η στους τροχούς και στα ελαστικά του αυτοκίνητου, κάθε υπηρεσία που ΔΕΝ έχει εγκριθεί από την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων, τέλη καθαρισμού η ζημία στο εσωτερικό του αυτοκίνητου ( εκτός και αν προκλήθηκε από σύγκρουση), βλάβη / απώλεια των παιδικών καθισμάτων, συσκευών GPS , βλάβη / απώλεια κλειδιού.